Madalyn Davis:

Hetses på sosiale medier etter dødsfallet

Madalyn Davis' familie ut mot «avskyelige kommentarer»

FLYTTET: 21 år gamle Madalyn flyttet nylig til Australia og skrev på Instagram at hun gledet seg til framtida i et nytt land. Foto: Privat / Instagram
FLYTTET: 21 år gamle Madalyn flyttet nylig til Australia og skrev på Instagram at hun gledet seg til framtida i et nytt land. Foto: Privat / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var søndag morgen at britiske Madalyn Davis (21) ble funnet død i vannet utenfor Diamond Bay-klippene øst for Sydney i Australia.

Ifølge avisa The Sydney Morning Herald var Davis på en fest i Vaucluse lørdag kveld, og skal ha blitt med en gjeng for å se på soloppgangen langs de populære klippene.

Politiet i New South Wales sa at både politihelikopter og båter søkte etter 21-åringen fra klokka halv sju på morgenen. Fire timer seinere fant de liket hennes i vannet.

Politiet i New South Wales anser dødsfallet som mistenkelig, men utelukker ikke at det kan ha vært en ulykke, skriver Sky News.

Klippene er kjent for å være et populært sted å ta bilder på, og flere medier skriver at det antas at hun skal ha falt fra klippen mens hun tok bilder.

I en uttalelse fra familien på Facebook beskrives dødsfallet som en ulykke.

Raser mot hetserne

Etter at dødsfallet ble kjent, hetses den avdøde 21-åringen i sosiale medier. Flere kritiserer Davis for å være dum og uansvarlig ved å gå ute på klippene. Dette har moren hennes, Rebecca Smith, har reagert sterkt på, skriver News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer