Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hetset Bush - kastet av flyet

Bar t-skjorte som gjorde narr av Bush.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

32 år gamle Lorrie Heasley ble bedt om å forlate et amerikansk fly fordi hun hadde på seg en t-skjorte som gjorde narr av president George W. Bush og visepresident Dick Cheney, melder Sky News.

Flere passasjerer ombord på Southwest Airlines skal ha klaget på kvinnens t-skjorte, som viste bilder av Bush og Cheney sammen med diverse ukvemsord - uvisst hvilke.

Selv sier Heasley at hele t-skjorta var ment som en spøk, som hun håpet foreldrene ville legge merke til når de møtte henne på flyplassen i Portland Oregon.

- Jeg synes den var hysterisk morsom. Jeg har selv søskenbarn i Irak og andre slektninger som har vært i krigen. Her forøker vi å frigjøre et annet land, så må jeg forlate et fly - på grunn av en t-skjorte. Det er ikke frihet, sier Heasley til The Reno Gazette-Journal.

For under en mellomlanding i Reno sa det stopp. Etter klagene fikk Heasley beskjed om å dekke til den presidenthetsende t-skjorten, og tok en genser over. Men da hun prøvde å sove kom t-skjorten igjen til syne.

Kabinpersonalet stilte så følgende ultimatum: Ta t-skjorten på vrangen, eller forlat flyet.

Dermed tok Lorrie Heasley sin trøye og gikk.

Nå vurderer hun sivilt søksmål mot selskapet Southwest Airlines.

<B>HETSET: Flere flypassasjerer ble forarget over en t-skjorte som hetset parhestene George W. Bush og visepresident Dick Cheney (t.v.).
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media