Hetset Bush - kastet av flyet

Bar t-skjorte som gjorde narr av Bush.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

32 år gamle Lorrie Heasley ble bedt om å forlate et amerikansk fly fordi hun hadde på seg en t-skjorte som gjorde narr av president George W. Bush og visepresident Dick Cheney, melder Sky News.

Flere passasjerer ombord på Southwest Airlines skal ha klaget på kvinnens t-skjorte, som viste bilder av Bush og Cheney sammen med diverse ukvemsord - uvisst hvilke.

Selv sier Heasley at hele t-skjorta var ment som en spøk, som hun håpet foreldrene ville legge merke til når de møtte henne på flyplassen i Portland Oregon.

- Jeg synes den var hysterisk morsom. Jeg har selv søskenbarn i Irak og andre slektninger som har vært i krigen. Her forøker vi å frigjøre et annet land, så må jeg forlate et fly - på grunn av en t-skjorte. Det er ikke frihet, sier Heasley til The Reno Gazette-Journal.

For under en mellomlanding i Reno sa det stopp. Etter klagene fikk Heasley beskjed om å dekke til den presidenthetsende t-skjorten, og tok en genser over. Men da hun prøvde å sove kom t-skjorten igjen til syne.

Kabinpersonalet stilte så følgende ultimatum: Ta t-skjorten på vrangen, eller forlat flyet.Dermed tok Lorrie Heasley sin trøye og gikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer