Hevder 214 millioner gikk i vasken

Et vinnerlodd med en gigant-gevinst kan ha blitt med vaskevannet ut.

BORTE: En kvinne hevder hun ødela loddet sitt i vaskemaskina. Dermed kan hun gå glipp av 214 millioner kroner. Foto: Calottery / Screenshot
BORTE: En kvinne hevder hun ødela loddet sitt i vaskemaskina. Dermed kan hun gå glipp av 214 millioner kroner. Foto: Calottery / Screenshot Vis mer
Publisert

I november trakk et lotteri i California i USA storgevinsten. En premiepott på 26 millioner dollar, eller rundt 214 millioner kroner, skulle deles ut.

Tallene ble trukket, men ingen meldte seg for å hente premien sin. Torsdag var siste frist til å hente ut millionpremien.

Loddet ble solgt på en døgnåpen bensinstasjon utenfor Los Angeles, skriver NBC.

Puttet i bukselomma

De ansatte på bensinstasjonen forteller at det nylig kom en kvinne og sa at det var hun som hadde kjøpt loddet. Hun hevdet at hun hadde puttet det i bukselomma, så kastet buksa i vaskemaskinen.

Overvåkningsvideo viser kvinnen på bensinstasjonen, og at hun kjøper et lodd, men det er uklart om det er vinnerloddet, skriver KTLA-TV, ifølge The Guardian.

Undersøker

Lotterimyndighetene i California undersøker nå påstanden fra kvinnen. En talsperson sier at hun kan få utbetalt gevinsten, hvis hun kan bevise at det var hennes lodd, for eksempel med bilder av loddet.

Talsmann Jorge De La Cruz sier til Los Angeles Times at det er svært uvanlig at jackpoter ikke blir hentet, men at det skjer. Seinest i 2015 da en jackpot på 63 millioner dollar ikke ble delt ut.

De La Cruz sier til avisa at dersom de ikke klarer å verifisere kvinnens lodd, vil premien bli donert til skolevesenet i delstaten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer