Hevder å ha dokumentert sjømonstret i Loch Ness

George har brukt 26 år av livet på å lete etter sjøormen.

HER ERN: Er dette sjømonstret i Loch Ness? Foto: Cascade News
HER ERN: Er dette sjømonstret i Loch Ness? Foto: Cascade News Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):Dagbladet skrev tidligere i dag om hvordan dugnadskameratene Andreas Solvik, Arvid Otterdal og Finn Nyhammer onsdag kveld oppdaget «krusninger på vannet» i innsjøen Hornindalsvatnet i Hornindal i Sogn og Fjordane.

Innsjøen er Europas dypeste med opptil 514 meter, og de tre mennene er nå overbevist om at de så sjøorm i hjembygda. De anslår at «dyret» var mellom to og tre meter lang.

Nå hevder skipper George Edwards å ha fått det endelige beviset for at Loch Ness-monsteret i Skottland virkelig eksisterer, skriver Daily Mail i dag.

Edwards har jaktet på Nessie i 26 år og arrangerer turer for turister. Til avisa forteller han at han bruker rundt 60 timer i uka på vannet for å lete etter sjøormen.

Bevis Edwards hevder å endelig ha dokumentert sjøormens eksistens. Han befant seg i båten sin «Nessie Hunter» da han tok bildet av hva som ser ut som en mørk kul som vaker opp og ned i vannet før den forsvinner ned i dypet. 

Skipperen mener bildet er det beste som noen gang er tatt av Loch Ness-monsteret, og at det beviser en gang for alle at den mystiske sjøormen faktisk eksisterer. Han hevder til og med at en gruppe «monstereksperter» fra det amerikanske militære har verifisert bildene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer