Hevder at Märtha er gravid igjen

Se og Hør i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Det er bare drøye fire måneder siden lille Leah Isadora så dagens lys på mammas landsted på Bloksbjerg. Leah ble født ved hjemmefødsel og veide 3760 gram da de stolte foreldrene fikk henne i armene. Dermed består familien Behn av mor, far, storesøster Maud Angelica og lille Leah Isadora.

Flere kongelige babyer

Bare noen uker etter veslas fødsel kunne kongehuset fortelle at det var enda en kongelig baby på gang: Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon blir foreldre sammen for andre gang i desember.

Men i dag hevder Se og Hør at det ventes ikke bare én, men to babyer med blått blod i løpet av det neste året. Ifølge Se og Hør er prinsesse Märtha Louise allerede gravid igjen med barn nummer tre. Saken er skrevet av bladets hoffreporter Kjell Arne.

Bakgrunnen for påstanden er at prinsessen skal ha blitt uvel og kastet opp under et besøk i Gålå i begynnelsen av august. Prinsessen var til stede under en Peer Gynt-forestiling sammen med kongeparet og ektemannen Ari Behn.

Meldingene om graviditeten skal ha nådd bladet fra flere kilder i vennekretsen til Märtha og Ari. Se og Hør skriver at paret skal «ha informert familie og venner om at prinsessen er gravid igjen».

Mange venter til det er gått tre måneder av svangerskapet før de offentliggjør de lykkelige omstendighetene, på grunn av faren for spontanabort. Se og Hør skriver ikke når paret eventuelt har termin, annet enn at det er «utpå vårparten» til neste år.

Slottet vil overhodet ikke kommentere påstanden.

FRA TRE TIL FIRE: Märtha og Ari med døtrene Maud Angelica og Leah Isadora da minsten ble døpt. Foto: SCANPIX
FRA TRE TIL FIRE: Märtha og Ari med døtrene Maud Angelica og Leah Isadora da minsten ble døpt. Foto: SCANPIX Vis mer

- Det får stå for Se og Hørs regning. Vi kommenterer ikke den slags, sier informasjonssjef Astrid Versto til Dagbladet.no.