Hevder at Veronica falt for Pers penger

Veronica Orderud falt for Pers penger og eiendom, fortalte eks-kjæresten hennes da han vitnet i Nes herredsrett fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kristin Kirkemo Haukelands forsvarer, Tor Kjærvik, ønsket i retten fredag å nyansere det ensidig positive bildet han mener søstrenes mor har gitt av Veronica Orderud i retten. Han hadde derfor kalt inn tre vitner som har opplevd ulike sider av henne, blant annet hennes eks-kjæreste, Roger Hansen (31). Han og de to andre vitnene forklarte seg i Nes herredsrett fredag til tross for protester fra ekteparet Orderuds forsvarere. Frode Sulland og Cato Schiøtz begjærte at de tre vitnene ikke skulle tillates ført fordi de ikke hadde betydning for saken, men retten tok ikke denne begjæringen til følge.

Høyere status

Eks-kjæresten fortalte retten at Veronica slo opp med ham tre-fire uker etter at hun flyttet til Orderud gård. De to opprettholdt imidlertid en viss kontakt via brev. I et brev skrev Veronica at hun hadde vraket eks-kjæresten til fordel for Per fordi Per hadde penger og materielle goder og kunne gi henne en bedre start på livet. Hun skrev også at hun hadde gjort det slutt med ham etter et visst press fra foreldrene som syntes det var mer stas med en svigersønn som var gårdseier enn en som var arbeidsledig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer