Eirik Jensen vs. Gjermund Cappelen:

Hevder Cappelen har fått spesialavtaler

Korrupsjonstiltalte Eirik Jensen mistenker politiet for å ha «kjøpslått» med den medtiltalte hasjbaronen Gjermund Cappelen for å få ham til å lyve om han. Morsomt, sier Cappelens forsvarer.

KORRUPSJONSTILTALT: Eks-politimann Eirik Jensen møter 9. januar i Oslo tingrett tiltalt for grov korrupsjon. Han hevder kronvitnet i saken mot ham, hasjbaron Gjermund Cappelen, lyver og har fått fordeler av det. Foto: Øistein Norum Monsen
KORRUPSJONSTILTALT: Eks-politimann Eirik Jensen møter 9. januar i Oslo tingrett tiltalt for grov korrupsjon. Han hevder kronvitnet i saken mot ham, hasjbaron Gjermund Cappelen, lyver og har fått fordeler av det. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med bare en drøy uke til rettssaken mot tidligere politioverbetjent Eirik Jensen og den medtiltalte hasjbaronen Gjermund Cappelen, går den tidligere polititoppen langt i å antyde at det er inngått spesialavtaler mellom Cappelen og politiet.

Jensen forteller at han før jul har tilbrakt mye tid på forsvarer John Christian Eldens kontor for å forberede seg på å møte i Oslo tingrett, tiltalt for å mottatt bestikkelser fra nettopp Cappelen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer