Hevder Fox News unnlot å publisere Trump-sak

I en større artikkel i The New Yorker, hevdes det at Fox News visste om Daniels-saken, men unnlot å trykke den.

I HARDT VÆR: Akkurat nå pågår det 20 etterforskninger som angår eller involverer Donald Trump eller folkene rundt ham. Foto: REUTERS/Carlos Barria/File photo
I HARDT VÆR: Akkurat nå pågår det 20 etterforskninger som angår eller involverer Donald Trump eller folkene rundt ham. Foto: REUTERS/Carlos Barria/File photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er en av flere ting som kommer fram i en lengre artikkel publisert i The New Yorker som skaper reaksjoner. Saken er omtalt i flere internasjonale medier, blant annet The Guardian.

Det er skrevet utallige spaltekilometre om saken der Stormy Daniels (hvis ekte navn er Stephanie Clifford) hevder at hun hadde sex med Donald Trump tilbake i 2006, og at han skal ha betalt henne 130 000 dollar for å tie. Det har ført til spekulasjoner om at Donald Trump i løpet av valgkampen gjorde seg skyldig i ulovlig valgkampbidrag.

I den store artikkelen hevdes det at Fox News, som eies av mediemogulen Rupert Murdoch, skal ha visst om de angivelige hysjepengene. Men de skal ha unngått å gjøre saken fordi Murdoch ville at Trump skulle vinne valget, ifølge New Yorker.

Avisa skriver at en av TV-kanalens journalister satt med beviser for den påståtte affæren og de angivelige hysjepengene.

Dysset det ned

Disse hysjepengene har blitt en stor del av etterforskningen mot presidenten. Hans advokat, Michael Cohen, har seinere innrømmet å ha drevet med ulovligheter økonomisk under Trumps valgkamp, også med koblinger til Daniels-betalingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer