Anne-Elisabeth Hagen:

Hevder Hagen er i live

Tirsdag ettermiddag forteller bistandsadvokat Svein Holden at de har hatt kontakt med motparten i juli, og at det formidles «klart at Anne-Elisabeth Hagen lever».

HOLDER KONTAKT: Bistandsadvokat Svein Holden orienterer om siste nytt om forsvinningen av Anne-Elisabeth Hagen. Video: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under en pressekonferanse tirsdag opplyser bistandsadvokat Svein Holden at familien har vært i kontakt med motparten i juli, og at motparten «sier klart at Anne-Elisabeth Hagen lever».

- Mandag 8. juli tok motparten kontakt med oss på ny. Kontakten omhandler flere forhold. Vi kan ikke gå på nærmere inn på innholdet offentlig, sier Holden og informerer om at det er to ting de vil klargjøre:

- For det første oppfatter vi henvendelsen som et klart og tydelig svar på budskap som vi formidlet til motparten i midten av mai. For det andre sies det klart at Anne-Elisabeth Hagen lever, men vi har ikke mottatt bevis for at det stemmer, sier Holden.

Bekrefter kontakt etter 8. juli

Holden opplyser overfor Dagbladet at de har hatt kontakt med motparten etter henvendelsen som kom 8. juli.

- Kan du si noe om kontakten som har vært etter 8. juli? spør Dagbladets reporter.

- Ikke noe utover at det har vært tydelig kommunikasjon. Men jeg kan ikke si noe mer om innholdet i det, sier Holden til Dagbladet.

To uker før henvendelsen holdt politiet en pressekonferanse om saken. Holden kan ikke utelukke at pressekonferansen og henvendelsen 8. juli kan ha en sammenheng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer