Hevder han ble overvåket av Putins agenter: - Filmet meg i senga

Luke Harding hevder at han selv ble trakassert og overvåket av russiske agenter da han bodde i Moskva. Han mener det kan gi svar på hvordan Putin skal ha fått Trump på kroken.

- OVERVÅKET: Den britiske
journalisten og tidligere Russland-korrespondenten
for The Guardian,
Luke Harding, er overbevist
om at han har noe til felles med
Donald Trump - at de begge ble
overvåket i Russland. Foto: Christian Roth Christensen
- OVERVÅKET: Den britiske journalisten og tidligere Russland-korrespondenten for The Guardian, Luke Harding, er overbevist om at han har noe til felles med Donald Trump - at de begge ble overvåket i Russland. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Innbrudd, avlytting og videoovervåkning: ikke ukjente metoder brukt av etterretningstjenester verden over. I Russland bruker etterretningsagenter dette sammen med psykologiske knep utviklet av KGB, i et forsøk på å skremme sine mål, hevder den britiske gravejournalisten og forfatteren Luke Harding.

Han hevder selv å ha blitt utsatt for disse metodene, og mener det kan være med på å gi svar på hvordan Vladimir Putin og russerne skal ha fått USAs president Donald Trump på kroken. Men mer om Trump seinere.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer