Madeleine McCann-saken

Hevder han tilsto bortføring

Nye detaljer om 43-åringen som er mistenkt for å ha drept Madeleine McCann.

FORSVINNINGSSAKEN: Tysk påtalemakt holdt i går en pressekonferanse om siste nytt i Madeleine McCann-saken. Video: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den tyske 43-åringen som er mistenkt for å ha bortført og drept Madeleine McCann, skal ha fortalt andre at han var innblandet i bortføringen i 2007. Det skriver britiske og tyske medier i dag.

Ifølge Sky News' opplysninger fortalte tyskeren om bortføringen til en kamerat på pub, i tillegg til å vise vedkommende en video av at han voldtar en 72-årig amerikansk kvinne i Portugal i 2005.

Ifølge den tyske storavisa Bilds opplysninger delte han informasjon om den savnede jenta i en nettchat.

Avslørt av innbrudd

Det tyske føderale kriminalpolitiet (Bundeskriminalamt) tror Madeleine, som var tre år gammel da hun ble bortført fra familiens feriehjem på Algarve-kysten 3. mai 2007, er drept. De har gått bredt ut og bedt om tips fra personer med kjennskap til saken.

Det kom i går fram at 43-åringen allerede sitter i fengsel i Kiel. I dag utdyper Bild at han soner en dom for narkohandel. Mannen har et langt kriminelt rulleblad og er tidligere dømt for blant annet flere seksuelle overgrep mot barn.

Voldtekten av den amerikanske eldre kvinnen ble ifølge tyske medier avslørt etter at innbruddstyver fant et videoopptak av forbrytelsen hjemme hos mannen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer