Kellyanne Conway:

Hevder rådgiveren står bak de «ondeste og verste» lekkasjene: - Trump vet hvem løgnerne er

Kontroversielle Kellyanne Conway tok selv til orde for å bruke løgndetektorer for å avsløre hvem som lekker til pressen. Nå beskyldes hun selv for å lekke som en sil.

LEKKASJE: Forfatter Ronald Kessler har gitt ut en ny bok om det hvite hus, hvor han skriver at konsulent Kellyanne Conway er den som lekker aller mest informasjon. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forfatteren av en fersk bok om livet på innsida av Donald Trumps hvite hus, hevder presidentens seniorrådgiver, Kellyanne Conway (51), lekker mer informasjon til pressen enn noen andre i Trump-administrasjonen.

- Hvis du lurer på hvorfor det lekkes så mye informasjon fra Det hvite hus, så kan du se til Kellyanne Conway. Hun er den som lekker mest av alle, sier Ronald Kessler, forfatteren bak boka «The Trump White House: Changing the Rules of the Game», til CNN.

I minst ett av Kesslers intervjuer med Conway skal hun ha glemt at det hun sa ble sitert åpent, mens hun gikk i strupen på noen av sine nærmeste kolleger. Ifølge Kessler sa Conway «noen av de ondeste, verste og åpenbart usanne» tingene om tidligere stabssjef Reince Priebus. Hun skal også ha hevdet at presidentens datter og svigersønn, Ivanka Trump og Jared Kushner, sto bak lekkasjer om tidligere sjefstrateg Steve Bannon.

- Han vet

Kellyanne Conway, som i fjor sommer sa det kunne bli aktuelt å bruke løgndetektorer for å avsløre hvem som lekker fra Det hvite hus, tok selv til motmæle i TV-programmet «Fox and Friends» mandag kveld:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer