Oslo tingrett:

Hevder seg truet på tinghuset

I en pause i en pågående rettssak i Oslo tingrett, skal en av de fornærmede ha kommet med det som ble oppfattet som en verbal trussel mot en av de tiltalte i saken.

POLITIOPPBUD: Det er store politiressurser på tinghuset i Oslo i forbindelse med gjennomføringen av en voldssak med forgreining til MC-klubben Satudarah. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
POLITIOPPBUD: Det er store politiressurser på tinghuset i Oslo i forbindelse med gjennomføringen av en voldssak med forgreining til MC-klubben Satudarah. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det opplyser mannens forsvarer, advokat Oscar Ihlebæk.

- En av de fornærmede skal ha henvendt seg til min klient og framsatt det som ble oppfattet som en verbal trussel, sier Ihlebæk etter at retten er satt igjen etter en pause tirsdag formiddag.

- Dette er en krevende sak å gjennomføre. Dette framstår som helt unødvendig, fortsetter forsvareren.

Det er uklart hva fornærmede skal ha sagt, men dommer Hans-Christian Ingebrigtsen kom med følgende oppfordring til alle involverte i saken:

- Det er ikke aksept for noe tull.

Det er sju tiltalte i den pågående saken, der flere av dem skal være tilknyttet den omstridte MC-klubben Satudarah (SMC).

Saken omhandler en voldsepisode på utestedet Solsiden i Lillestrøm 3. desember i fjor, der en mann ble knivstukket.

Det er et stort politioppbud på tinghuset i forbindelse med gjennomføringen av den flere uker lange rettssaken.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer