Hevder Trumps svigersønn hevnet faren og tok livet av karrieren hans

Tidligere New Jersey-guvernør Chris Christie langer ut i ny selvbiografi.

SINT: Tidligere New Jersey-guvernør, Chris Christie, var en nær støttespiller for president Donald Trump, men ble skjøvet ut i kulda. Foto: AP Photo/Chuck Burton, File
SINT: Tidligere New Jersey-guvernør, Chris Christie, var en nær støttespiller for president Donald Trump, men ble skjøvet ut i kulda. Foto: AP Photo/Chuck Burton, File Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Republikaneren Chris Christie var først presidentkandidat selv. Så ble han en lojal støttespiller for daværende presidentkandidat Donald Trump. Han fikk rollen som leder for teamet som skulle bistå Trump med å få på plass medarbeidere fram til den nyvalgte presidenten ble tatt i ed i januar 2017.

Men i den nye selvbiografien «Let Me Finish», som kommer ut i slutten av januar, forteller Christie om hvordan han ble brutalt skjøvet ut i kulda av Trumps svigersønn, Jared Kushner.

Utpressing med sexvideo

I boka, som The Guardian har fått utdrag fra før den kommer ut, beskriver Christie hendelsen som at Kushner begikk et «politisk drap» på ham for å hevne faren. I 2005 var nemlig Christie statsadvokat i New Jersey og fikk Kushners far, Charles Kushner dømt for ulovlige valgkampdonasjoner, skatteunndragelse og forsøk på å påvirke vitner.

Vitnepåvirkningen skjedde ved at Charles Kushner leide en prostituert til å forføre svogeren Bill Schulder. Så filmet han at de to hadde sex på i motellrom og sendte videoen til sin egen søster. Det hele var et forsøk på press søsteren og svogeren til å holde munn om hans egne kriminelle handlinger. Charles Kushner ble dømt til to års fengsel og sonet 14 måneder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer