Hevder Trumps svigersønn ønsket hemmelig kommunikasjonskanal til Russland: - Fullstendig galskap

Jared Kushner skal ha hatt møter med Russlands ambassadør.

RUSSLAND: Ifølge Washington Post skal Donald Trumps svigersønn, Jared Kushner, ha hatt møter med Russlands ambassadør om å opprette en hemmelig og sikker kommunikasjonskanal mellom Trumps overgangsteam og Kreml. Også nyhetsbyrået Reuters melder at Kushner skal ha hatt hemmelige telefonsamtaler med ambassadøren. Foto: AP / NTB Scanpix
RUSSLAND: Ifølge Washington Post skal Donald Trumps svigersønn, Jared Kushner, ha hatt møter med Russlands ambassadør om å opprette en hemmelig og sikker kommunikasjonskanal mellom Trumps overgangsteam og Kreml. Også nyhetsbyrået Reuters melder at Kushner skal ha hatt hemmelige telefonsamtaler med ambassadøren. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Donald Trumps svigersønn og rådgiver, Jared Kushner, skal ha hatt møter med Russlands ambassadør om å opprette en hemmelig og sikker kommunikasjonskanal mellom Trumps folk, Moskva og Russlands ambassadør til USA.

Det skriver den anerkjente avisa Washington Post.

Ifølge avisa skal Sergej Kisljak, Russlands ambassadør til Washington D. C., og Kushner ha hatt møter i Trump Tower 1. eller 2. desember i fjor.

Ville ikke bli overvåket

Kushner skal ha ytret et ønske om å opprette en hemmelig kommunikasjonskanal mellom Trumps overgangsteam og Kreml for å hindre at diskusjonene mellom regjeringene ble overvåket.

Washington Post skriver at kommunikasjonskanalen var et ønske fra Trumps svigersønn, Jared Kushner. Kushner er gift med Donald Trumps datter, Ivanka.

Washington Posts får dette opplyst fra amerikanske tjenestemenn som viser til etterretningsrapporter.

Michael Flynn, tidligere sikkerhetsrådgiver, skal også ha vært på møtet.

Avlyste planene

Men ifølge avisa ble planene avlyst av i mars. Det hvite hus skal ha vurdert betydningen av en slik kanal, og fant det ikke nødvendig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer