Hevder UFO ødela vindmølle

Mysterium i britisk landsby. - Den hadde tentakler, sier vitne.

UFO-SKADE?: Én av vindmøllene i Conisholme på den britiske landsbygda ble hardt skadet søndag natt. Ett av de 20 meter lange bladene ble revet av, og ulykken settes i sammenheng med en rekke UFO-observasjoner i området samme natt. Foto: SCANPIX/Chris Radburn/Pa Photos
UFO-SKADE?: Én av vindmøllene i Conisholme på den britiske landsbygda ble hardt skadet søndag natt. Ett av de 20 meter lange bladene ble revet av, og ulykken settes i sammenheng med en rekke UFO-observasjoner i området samme natt. Foto: SCANPIX/Chris Radburn/Pa Photos Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sjokkerte innbyggere i den engelske landsbyen Conisholme, Lincolnshire, våknet i firetiden søndag natt, av et voldsomt smell på vindmølleplantasjen Fen Farm.

Et av stedets 90 meter høye vindmøller var blitt sterkt skadet, og et nært 20 meter langt blad revet av etter et angivelig krasj med det  entusiaster i en rekke medier hevder var en UFO.

Mens UFO-er kan være av både jordisk og teoretisk utenomjordisk art, går «eksperter» langt i antyde at det her dreier seg om sistnevnte — med 30 meldte observasjoner den aktuelle kvelden.

— Lyskuler ble sett på himmelen og forsvarsdepartementet har ingen forklaring. Vi er veldig, veldig opprømte, sier UFO-«ekspert» Russ Kellett i bransjebladet «Flying Saucer Review» til The Sun i artikkelen «E.T. Harm Farm».

Robert Palmer, medlem av kommunestyret, var et av øyenvitnene til det angivelige objektet,  og forteller at han så et lys som «svevde».— Det er den eneste måten jeg kan forklare det. Det var ikke som et signallys, bare et rundt, hvitt lys, med litt rødt, som så ut til å sveve over vindturbinene, sier Palmer til BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer