Omtales som Storbritannias verste nettroll:

Hevdet foreldre drakk blodet til spedbarn, og spiste dem

Nå er hun dømt til ni års fengsel.

- STORBRITANNIAS VERSTE NETTROLL: Sabine McNeill omtales som det verste nettrollet noensinne i Storbritannia. Nå er hun dømt til fengsel. Foto: YouTube
- STORBRITANNIAS VERSTE NETTROLL: Sabine McNeill omtales som det verste nettrollet noensinne i Storbritannia. Nå er hun dømt til fengsel. Foto: YouTube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

74 år gamle Sabine McNeill omtales som Storbritannias verste nettroll.

Hun er nå dømt til ni års fengsel, skriver The Telegraph.

Dommen fra Southwark Crown Court slår fast at McNeill har ledet en svertekampanje på internett som omfatter anklager om djevelutdrivelse, og overgrep mot barn.

Hun hevdet at en barneskole nord i London huset en satanistisk sekt som drepte spedbarn, kokte dem og spiste dem. Hun hevdet også at foreldrene drakk blodet og danset rundt med barnas hodeskaller.

McNeill skal også ha trakkasert fire mødre som hun hevdet var en del av sekten. Kvinnene lever nå i frykt for voldelige represalier fordi 74-åringen oppfordret folk til å ta aktive grep mot kvinnenes barn.

Foreldrene måtte ta barna ut av skolen, bruke falske navn og gå med panikkalarm. En av foreldrene skal ha fått en henvendelse fra en pedofil på nettet som ville utføre overgrep mot barnet hennes, skriver The Times.

Ble etterforsket

Anklagene fra McNeill var så realistiske at politiet iverksatte en etterforskning av foreldrene. Her kom det fram at anklagene var grunnløse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer