Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Hevnen over utpresseren

Tysklands rikeste kvinne tar grusom hevn over mannen som narret henne for millioner.

SVINDLET:  Susanne Klatten er god for snaut 100 milliarder kroner og eier blant annet en stor bunke BMW-aksjer. Helg Sgarbi opptrådte som kvinnebedårer for den italienske sektlederen Ernano Barretta (63). Foto: UWE LEIN / ALEXANDRA BEIER / AP PHOTOS
SVINDLET: Susanne Klatten er god for snaut 100 milliarder kroner og eier blant annet en stor bunke BMW-aksjer. Helg Sgarbi opptrådte som kvinnebedårer for den italienske sektlederen Ernano Barretta (63). Foto: UWE LEIN / ALEXANDRA BEIER / AP PHOTOS Vis mer

BERLIN (Dagbladet): Helg Sgarbi (49) oppførte seg som en populær filmstjerne da han ble ført inn i rettssalen i München.

Sveitseren smilte og vinket til venner og bekjente på tilhørerbenken, mens han lot pressefotografene få ta bilder fra alle vinkler.   Spenningen var til og ta og føle på i lagmannsretten i München, denne sommerdagen i 2008. Publikum ville gjerne se og høre hva rundbrenneren fra Zürich hadde å fortelle om sitt forhold til Susanne Klatten (51).

Slapp å vitne

Men først og fremst var forventningen i salen knyttet til om den steinrike multimilliardæren selv ville bli kalt til vitneboksen.

Overraskelsen var stor, da Helg Sgarbi ble spurt om han ønsket å forklare seg. For mannen - som under opplesing av tiltalen satt sprutrød og åpenbart skamfull - reiste seg og grep ordet.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?