Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hevnet skytedrama

Fetteren (29) til de to brødrene som er siktet for å ha skutt Arshad Mahmood (34) på Gardermoen, ble i natt brutalt slått ned av tre menn med balltre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet mener overfallet må sees i sammenheng med skytedramaet som fant sted på Oslo Lufthavn Gardermoen lørdag for litt over to uker siden.

_Det ser ut til at hevnaksjonene har startet. Vi ser ikke bort fra at det vil komme til ytterlige voldsepisoder den nærmeste tiden, sier politibetjent Petter Huse ved Asker og Bærum politidistrikt.

Fetteren til de to siktede kjører drosje i Oslo, og ble overfalt etter en tur til Fossum utenfor Oslo like før klokken 0100 i natt. Tre menn av utenlandsk opprinnelse ventet med balltre og påførte 29-åringen flere slag mot hodet og kropp.

_Det ble først antatt at det hadde vært brukt kniv på grunn av store mengder blod, men gjerningsmennene har slått med balltre, sier Huse. 29-åringen ble fraktet til Ullevål Universitetssykehus med lettere hodeskader, og tilstanden skal være stabil.