Hevnet venninne - hogg av drapsmannens penis

LOS ANGELES (NTB-AP): Amerikaneren Alan Hall kjente kvinnen bare som «Brenda». Han plukket henne opp på en bensinstasjon og tok henne med tilbake til campingvognen sin, der de hadde sex med hverandre. Deretter tok hun en sylskarp hobbykniv og skar av ham - penis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Brenda» var ute etter hevn - hevn over drapet på sin venninne Denise Denofrino for 14 år siden.

 Etter at hun hadde kuttet av Halls kjønnsorgan, stakk hun av, og hun er fortsatt på frifot.

Mild straff

Alan Hall kvalte Denise Denofrino med en klessnor i 1983. Han ble dømt for forsettlig drap på henne, og slapp med fire år i fengsel.

 «Brenda», som syntes dette var en altfor mild straff for drapet på venninnen, gjorde seg kjent med ham, og de havnet til sengs sammen.

Hobbykniv

I Halls campingvogn fant hun en hobbykniv av merket X-acto, som har utbyttbare, sylskarpe blader og brukes til modellbygging og annen fritidsvirksomhet. Med denne knivens to centimenter lange blad kuttet hun av Halls penis, før hun løp ut av døren.

  - Det skjedde svært fort. Det var ikke noe hun planla og brukte flere minutter på å gjennomføre, sier løytnant Bill Gresham ved politiet i Grtesham i delstaten California.

 - Det var et dypt kutt. Hvordan skal jeg få sagt dette? Det var et kutt helt inne ved roten. Det var et innfall og over på et øyeblikk, sier Gresham.

 Hall ble kjørt til sykehus, men det var for sent å sy penisen på plass igjen. Legene betengner det som et under at Hall ikke blødde i hjel.

 Hall kvelte Denise Denofrino med strikken i hennes egen genser etter at de hadde hatt sex sammen i 1983. Hun ble funnet død i forsetet på en bil som sto parkert utenfor en restaurant.