Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hevnet voldtekt

En kvinne i tjueårene skal ha leid torpedoer for å hevne en angivelig voldtekt på sin 15 år gamle søster. Torpedoene skal ha bortført og mishandlet en 16-åring som kvinnen mente sto bak overgrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Storesøsteren skal ha blitt så oppbrakt da lillesøsteren fortalte om voldtekten, at hun på egen hånd regisserte en vendetta mot den 16 år gamle gutten.

Den påståtte voldtekten, som ble politianmeldt, skal ha funnet sted på en ungdomsfest for et par uker siden.

16-åringen som er utpekt som voldtektsmann nekter all straffskyld.

Ble bortført

For halvannen uke siden skal storesøsteren ha tatt kontakt med to menn i Fredrikstad og bedt dem «gjøre opp» med den påståtte voldtektsmannen.

Kort tid etter ble 16-åringen «pågrepet» av de to mennene.

Deretter skal han ha blitt bortført til Borge-skogen i Fredrikstad-området hvor torpedoene skal ha skamslått ham, skriver avisa Demokraten.

Tirsdag denne uka ble kvinnen i tjueårene og en mann på 23 år varetektsfengslet for henholdsvis to og tre uker med brev og besøksforbud.

Begge er siktet for frihetsberøvelse, trusler og legemsbeskadigelse.

På frifot

Lensmann i Borge, Trond Torp, har ansvaret for etterforskningen. Han har nå lagt lokk på saken, og ønsker ikke å snakke med pressen.

Etter det Dagbladet erfarer, er den andre mannen som var med i hevn- oppgjøret mot 16-åringen fortsatt på frifot. Politiet skal være kjent med hans identitet.