Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hewitt snakker ut om Diana

LONDON (Dagbladet): I et TV-intervju som skal vises i en rekke land den 15. mai, forteller James Hewitt om sitt kjærlighetsforhold til prinsesse Diana. - Vi drømte om å leve sammen resten av livet, forteller han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hittil har ikke noe britisk TV-selskap kjøpt intervjuet. De vil ikke støtte Hewitts ryktespredning. Det er imidlertid solgt til flere land, og forhandlinger om USA-rettighetene pågår. James Hewitt blir mangemillionær på sin sladder.

«Ensom»

I går kunne Daily Mirror gjengi utdrag av programmet fra videoen, som er «hemmeligstemplet» til 15. mai.

Diana ble kjent med kavalerioffiseren James Hewitt i 1988. De møttes i forbindelse med prins Charles' polospill. Hewitt så henne under polokamper og «syntes veldig synd på henne», fordi hun så så ensom ut. Hewitt ble hennes fortrolige, og hun lettet sitt hjerte for ham. Blant annet klagde Diana over Charles' forhold til Camilla Parker Bowles. Hewitt forteller at Diana ønsket en «god og sterk familie», og klagde over at Charles ikke gjorde nok for å bedre ekteskapet.

TV-programmet inneholder bilder av James Hewitt som lufter bikkja og som viser fram sine militære ordener. Han er stolt av at han deltok i Golfkrigen, selv om hans militære kolleger tar avstand fra ham. Hewitt blir nektet adgang til alle klubber for eldre offiserer, og har mistet mange venner etter avsløringene.

James Hewitt har gått sammen med Anna Pasternak, niese av den store russiske forfatteren Boris Pasternak, om å lage TV-intervjuet. De skrev sammen boka «Princess Of Love», og Hewitt gjentar mye av innholdet i boka. Pasternak er selv intervjuer, og programmet er lagt opp som en kopi av Diana-intervjuet på BBC. Det antydes at inntektene av TV-intervjuet kan bli på over ti millioner kroner.

Tilfeldig

Forholdet mellom Diana og Hewitt utviklet seg helt tilfeldig. I begynnelsen var han en som hun betrodde seg til, og søkte støtte hos. Seinere ble det klart for Hewitt at hun ønsket mer fysisk og seksuell kontakt.

James Hewitt forteller at han håpet han ville omkomme under Golfkrigen, da det ville gjort slutt på et vanskelig forhold. Men forholdet var ikke verre enn at han gjenopptok det da Golfkrigen var slutt.