SØKTE MED HUNDER: Politiet søkte etter spor i området med hunder både gjennom natta, og dagen etter at Hilda Feste (98) ble funnet drept i sin leilighet.  Foto: Tor Erik H. Mathiesen
SØKTE MED HUNDER: Politiet søkte etter spor i området med hunder både gjennom natta, og dagen etter at Hilda Feste (98) ble funnet drept i sin leilighet. Foto: Tor Erik H. MathiesenVis mer

- Hilda slo selv alarm

Da 98-åringen møtte drapsmannen utløste hun en trygghetsalarm, skriver BT.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 98 år gamle Hilda Feste, som ble funnet drept i sin egen leilighet i Os, søndag kveld, forsøkte selv å varsle da drapsmannen tok seg inn hos henne.

Det skriver BT i dag.

Ifølge avisa skal hun ha utløst en trygghetsalarm.

- Men hjelpen kom for seint, skriver avisa.

Mor ga alibi Få timer etter at drapet ble gjort kjent, pågrep og siktet politiet en 42 år gammel mann. Mannens mor og bror ga i går 42-åringen alibi, og politiet er usikre på at de har pågrepet rett person.

- Vi er usikre på om han har noe med drapet å gjøre. Han ble pågrepet i forbindelse med en annen sak med husbråk, sier påtaleansvarlig for drapssaken, politiadvokat ved Hordaland politidistrikt Asbjørn Onarheim bt.no.

- Kan ikke stemme Mora til 42-åringen forteller at hun mandag formiddag oppsøkte Bergen sør politistasjon i Fana sammen med 42-åringens yngre bror. Hun sier de ba om å få forklare seg om det som skjedde kvelden før.

Mora sier at de to forklarte seg likt om hendelsene, og at politiet bekreftet dette da avhørene var ferdige.

- Det kan ikke stemme. Han kom til meg klokken 20.45 og var her til rundt klokken 23.00. Da ble han hentet av politiet, sier hun.