VIL BLI PRESIDENT: Demokraten Hillary Clinton kommer søndag til å bekrefte at hun deltar i kampen om å bli partiets kandidat til presidentvalget i 2016, ifølge New York Daily News. Foto: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais
VIL BLI PRESIDENT: Demokraten Hillary Clinton kommer søndag til å bekrefte at hun deltar i kampen om å bli partiets kandidat til presidentvalget i 2016, ifølge New York Daily News. Foto: AP Photo/Pablo Martinez MonsivaisVis mer

- Hillary Clinton kunngjør at hun vil bli president

Bekrefter i helga, mener amerikansk presse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Demokraten Hillary Clinton kommer søndag til å bekrefte at hun deltar i kampen om å bli partiets kandidat til presidentvalget i 2016, ifølge New York Daily News.

Den tidligere utenriksministeren og førstedamen kommer trolig til å kunngjøre gjennom videolink og sosiale medier at hun ønsker å bli presidentkandidat, skriver avisen, som siterer en ikke navngitt kilde i Clintons krets.

Clinton er storfavoritt som Demokratenes kandidat. På tross av Demokratenes store problemer for tiden og den rekordlave støtten til president Barack Obama er det stor frykt hos Republikanerne for at hun skal stille.

(NTB)