Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hillary Clinton langer ut mot Bernie Sanders

Hillary Clinton går hardt ut mot Bernie Sanders, hevder at «ingen liker ham» og sier at hun ikke vil støtte ham dersom han blir Demokratenes presidentkandidat.

Hillary Clinton kritiserer Bernie Sanders i en dokumentarserie. Her fra en paneldiskusjon i forbindelse med dokumentaren, som heter "Hillary". REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo
Hillary Clinton kritiserer Bernie Sanders i en dokumentarserie. Her fra en paneldiskusjon i forbindelse med dokumentaren, som heter "Hillary". REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo Vis mer

USAs tidligere førstedame og utenriksminister, som selv var presidentkandidat for Demokratene og tapte for Donald Trump i 2016, kommer ifølge The New York Times med kritikken i en dokumentarserie som er under produksjon.

– Han var i Kongressen i årevis. Én senator støttet ham. Ingen liker ham, ingen ønsker å samarbeide med ham, han får ikke gjort noe, sier Clinton.

– Han var en karrierepolitiker. Alt er bare vås og det gjør meg vondt å se at folk blir tiltrukket av det, fortsetter hun.

Sanders på sin side svarer at han fokuserer på andre ting enn Clintons kritikk.

- Fokuset mitt i dag er på et monumentalt øyeblikk i amerikansk historie; riksrettssaken mot Donald Trump. Sammen skal vi gå framover og beseire den farligste presidenten i amerikansk historie, heter det i en uttalelse fra Sanders.