Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hillary Clinton skal tale til demokratene

I dag skal Hillary Clinton tale til de demokratiske medlemmene av Representantenes hus før avstemningen om hennes mann, president Bill Clinton, skal stilles for riksrett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fru Clinton er blitt invitert av den demokratiske mindretallslederen Richard Gephardt, slik at partiets representanter kan vise henne og hennes mann sin støtte.

Hun skal ikke gjøre noe forsøk på å overtale eventuelle republikanske tvilere under besøket i Kongressen.

På det private møtet ventes hun å gjenta det hun sa fredag, da hun uttrykte sin stolthet over jobben hennes mann gjør, og appellerte om forsoning.

Representantenes hus vedtar trolig å stille Clinton for riksrett. Clinton ventes ikke å få støtte fra de 15 republikanerne han trenger for å unngå riksrett.

(NTB-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling