Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Hillary er en heks

NEW YORK(Dagbladet): - Bill er en løgner og Hillary er en heks, skriver president Clintons tidligere rådgiver George Stephanopoulos i en 456-siders bok, «All Too Human», som kommer torsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 38 år gamle ABC-reporteren kaster seg ut i «fortell-alt-markedet» som nå synes umettelig når det gjelder å sverte presidenten og hans kone. Forhåndsbetalingen fra forlaget var på rause 2,85 millioner dollar og den som vil vasse videre i møkka som omgir presidentparet kan sikkert vente flere frafalne rådgiveres rapporter fra innsiden av Det hvite hus.

Overraskende

Daily News skriver at Stephanopoulos kom overraskende på Bill Clinton og Hilary en tidlig morgen i 1992. Det var i New Yorks primævalg og Hillary sto over Clinton som satt duknakket og stappet i seg frokost. Han spiste og spiste mens Hillary viftet med pekefingeren og kjeftet i vei.

Seinere i boka vender han tilbake til Hillary som gråtende beskyldte Stephanopoulos for å bedra dem, da han i 1994 foreslo at de selv skulle foreslå Whitewater-gransking før en spesialanklager ble satt på saken.

- Du har aldri trodd på oss, skrek Hillary og ba ham forsvinne.

Stressa

Forfatteren sier han ble så stressa av å jobbe i Det hvite hus at han måtte gå på nervemedisinen Zoloft.

Hvorfor Stephanopoulos har behov for å «avsløre» slike ting, er bare forståelig på den økonomiske siden. Men siden Hillary begynte å flørte med senatorvalget i 2000 er dette bare uskyldigheter. Når stormen virkelig setter inn, vil hennes fiender ikke være nådige. # AVSLØRER: President Bill Clintons tidligere nære medarbeider George Stephanopoulos avslører «alt» om presidentparet i sin nye bok.