Hillary får slakt av Secret Service: «Et mareritt å jobbe med»

Agenter forteller.

KRITIKK: Hillary Clinton er demokratenes store favoritt til å bli presidentkandidat, men i en ny bok forteller Secret Service-agenter at den tidligere utenriksministeren er vanskelig å jobbe med. Foto: AP Photo/Steven Senne
KRITIKK: Hillary Clinton er demokratenes store favoritt til å bli presidentkandidat, men i en ny bok forteller Secret Service-agenter at den tidligere utenriksministeren er vanskelig å jobbe med. Foto: AP Photo/Steven Senne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hillary Clinton (67) er demokratenes store favoritt før presidentvalget i USA neste år. I en ny bok forteller en rekke Secret Service-agenter om det indre livet i Det hvite hus - og der blir ikke Hillary Clinton spesielt godt framstilt, ifølge New York Post.

Boka heter «The First Family Detail» og er skrevet av Ronald Kessler. Blant annet blir korte dialoger gjengitt av Secret Service-agenter:

«God morgen ma'am», hilste en uniformert agent.

«Fuck off», svarte Clinton kort.

- Fornærmet I boka blir Clinton framstilt som «et mareritt å jobbe med» og Kessler drar fram en rekke eksempler med intervjuer fra nåværende og tidligere personer som jobbet tett på presidentkandidaten.

- Hillary var slem mot agenter og likte heller ikke militæret, sier tidligere Secret Service-agent Lloyd Bulman.

Flere agenter mener presidentkandidaten var sterkt kritisk til militæruniformene som ble brukt og ba heller personell i sin nærhet om å bruke dress.

- Jeg vet at mange ble fornærmet av det, sier tidligere agent Jeff Crane.

Han fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.