Hillary kastet ut av snobbe-klubb

NEW YORK (Dagbladet): Hillary Clinton ble bedt om å forlate den luksuriøse privatklubben midt på Femte Aveny i New York. Hillary og sladrespaltist Cindy Adams hadde ifølge en av klubbens snobber laget for mye bråk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Secret Service

Episoden inntraff etter at Hillary hadde holdt tale til Det demokratiske partiets kvinneforum i et tilstøtende lokale til privatklubben, hvor deltakerne måtte betale 7000 kroner kuverten.

Ifølge sladrespaltisten Adams var det Secret Service som viste henne inn i lokalene der det var høyt under taket, sprakende fyr på peisen og stoler trukket i ekte lær.

Klubben er 132 år gammel og Adams skriver at «de herrene jeg så i lokalet framsto som klubbens opprinnelige medlemmer».

Personen som etter hvert skulle uttrykke mishag over damenes oppførsel da de møttes, omtaler Adams som «en av statuene i kroken». Hun beskriver klubben som en «elefantkirkegård».

Forbudt

«Statuen» gjorde først Cindy Adams oppmerksom på at det var imot klubbens regler å anvende moderne hjelpemidler som den mobiltelefonen hun snakket i. Han kom tilbake da Adams og Hillary først hadde hilseklemt og luftkysset før de satte seg ned og raslet med papirer og snakket. Papirrasselet kom av at Hillary pakket ut en flaske av Adams' nye parfyme som heter «Gossip» (sladder), og sprutet seg med noen luktedråper.

- Dette kan ikke tillates. Dere må være vennlige og gå, sa «statuen» og Hillary reiste seg øyeblikkelig og gikk.

Tok bilder

Det framgår ikke om «statuen» visste hvem han viste ut. Og klubben har ingen kommentar. Men det er rimelig å anta at «elefantene» misliker å bli oppslag i The Post.

Ifølge Det hvite hus reagerte den klubbansatte fordi det ble tatt bilder av Hillary sammen med Adams, og det er også forbudt i klubben.