Hillary kjempet mot gråten

Møtte velgerne i New Hampshire.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det er såvisst ikke lett å være med i kampen om å bli USAs neste president. I hvert fall ikke hvis du er kvinne og drømmer om presidentjobben. Det ble klart da Hillary Clinton møtte velgerne i New Hampshire i dag.

Hvordan klarer du det?

Da hun fikk spørsmål fra salen om hvordan hun kommer seg gjennom de lange dagene, måtte Clinton ta en pause før hun svarte, skriver Newsday.

- Som kvinne vet jeg at det er vanskelig å komme seg ut av hjemmet. Mitt spørsmål er svært personlig. Hvordan klarer du det, spurte 64 år gamle Maryann Young.

De frammøtte ble vitne til at en rødøyet Hillary sprakk i stemmen da hun svarte på spørsmålet.

- Det er ikke lett

- Det er ikke lett, det er det ikke. Og jeg vet ikke om jeg kunne gjort det hvis jeg ikke var sterk i troen, svarte Clinton før hun måtte ta en pause mens publikum applauderte.

- Jeg ser hva som skjer og vi må snu dette. Noen tror at valg er om mennesker, valg er om landet, om alle oss, det har vært vanskelig, og vi gjør det, hver enkelt av oss, fordi vi tror på landet, sa Clinton før hun tok seg en ny pause.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer