Hillary kjempet mot gråten

Møtte velgerne i New Hampshire.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det er såvisst ikke lett å være med i kampen om å bli USAs neste president. I hvert fall ikke hvis du er kvinne og drømmer om presidentjobben. Det ble klart da Hillary Clinton møtte velgerne i New Hampshire i dag.

Hvordan klarer du det?

Da hun fikk spørsmål fra salen om hvordan hun kommer seg gjennom de lange dagene, måtte Clinton ta en pause før hun svarte, skriver Newsday.

- Som kvinne vet jeg at det er vanskelig å komme seg ut av hjemmet. Mitt spørsmål er svært personlig. Hvordan klarer du det, spurte 64 år gamle Maryann Young.

De frammøtte ble vitne til at en rødøyet Hillary sprakk i stemmen da hun svarte på spørsmålet.

- Det er ikke lett

- Det er ikke lett, det er det ikke. Og jeg vet ikke om jeg kunne gjort det hvis jeg ikke var sterk i troen, svarte Clinton før hun måtte ta en pause mens publikum applauderte.

- Jeg ser hva som skjer og vi må snu dette. Noen tror at valg er om mennesker, valg er om landet, om alle oss, det har vært vanskelig, og vi gjør det, hver enkelt av oss, fordi vi tror på landet, sa Clinton før hun tok seg en ny pause.

ER IKKE SÅ LETT, SELV FOR EN SOM VIL BLI PRESIDENT: Da Hillary Clinton møtte velgere som fortsatt ikke har bestemt seg for hva de skal stemme, ble det en følelsesmessig stund på kafeen i Portsmouth, New Hampshire. Foto: EPA/Scanpix
ER IKKE SÅ LETT, SELV FOR EN SOM VIL BLI PRESIDENT: Da Hillary Clinton møtte velgere som fortsatt ikke har bestemt seg for hva de skal stemme, ble det en følelsesmessig stund på kafeen i Portsmouth, New Hampshire. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Tydelig preget av de siste tøffe dagene, men Clinton må allerede i morgen forberede seg på et nytt sviende tap til fordel for Barack Obama.

Hillary kjempet mot gråten