Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hillary knallhardt ut mot «villdyrene»

WASHINGTON (NTB-Reuters): Beskyldningene om at president Bill Clinton hadde et forhold til en 21 år gammel ekstrahjelp i Det hvite hus er politisk motivert, sa presidentfruen Hillary Clinton I dag. Hun sa at presidentens motstandere nå oppfører seg som ville dyr i sin tørst etter politisk blod.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske førstedamen tar sterk avstand fra «villdyrene» både i det politiske miljø og i mediene, som hun mener driver en vedvarende kampanje for å knekke Clinton.

I et intervju på amerikansk fjernsyn i dag beskylder hun høyrefløyen i amerikansk politikk for å stå bak sex-anklagene.

- Vi har sett og hørt alt dette før, og jeg vet at det eneste som hjelper er tålmodighet, sa Hillary Clinton, som sa at hun såvidt hun visste aldri hadde møtt Monica Lewinsky, kvinnen som står i sentrum for skandalen rundt Clinton. Men hun har snakket svært lenge og grundig med sin mann om beskyldningene, sa presidentfruen.

Gavmild

Presidentfruen ble også konfrontert med Clintons mange gaver til Lewinsky.

- Det er mulig det, selvfølgelig. Jeg har sett ham ta av seg slipset for å gi det bort, svarte Hillary Clinton, og understreket sin manns gavmildhet.

<B>STØTTER SIN MANN:</B> Hillary Clinton har hatt en lang samtale med sin mann etter de mange sex-beskyldningene som har kommet mot ham. Hun støtter ham fullt ut.
Hillary på TV

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!