- Hillary slutter ikke å fylletekste meg

Barack Obama gjorde narr av både Hillary Clinton, Mitt Romney og Secret Service under tale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Under den årlige Correspondants-middagen, arrangert av organisasjonen White House Correspondents Association (WHCA), så president Barack Obama sitt snitt til å gjøre narr av både sin republikanske motkandidat Mitt Romney, sine egne Secret Service og utenriksminister Hillary Clinton, skriver Telegraph.

- Snobb
Både USAs ledende medieeliter og A-kjendisene som var tilstede på middagen, deriblant George Clooney, fikk seg en god latter da Obama satte igang showet.

- Jeg skal ikke angripe noen av mine republikanske konkurrenter, sa Obama, før han fortsatte med å si følgende:
- Se på Mitt Romney. Jeg og han har faktisk ganske mye til felles. Vi ser begge på våre koner som våre bedre halvdeler, og meningsmålinger viser til en urovekkende stor grad at det amerikanske folk er enig. Vi har også begge grader fra Harvard. Jeg har én, og han har to. For en snobb, sa Obama.

- Hillary fylletekster
Tidligere denne måneden ble Clinton fotografert mens hun drakk øl på en klubb i Cartagena i Columbia. Senere samme kveld ble hun fotografert mens hun danset med stor innelvelse på samme klubb. Også Obama-administrasjonens utenriksminister ble offer for presidentens vitser.

- Til tross for mange hindringer, har mye endret seg under min tid som president. For fire år siden stod jeg i en brutal førstevalgs-kamp mot Hillary Clinton. Fire år senere, slutter hun ikke fylletekste meg fra Cartagena, sa han.

Secret Service
Middagen ble for første gang holdt i 1920, og på tradisjonelt vis holdes den alltid den siste lørdagen i april. Middagen er en kveld preget av mye humor, noe også Obamas egne Secret Service fikk oppleve.

Tjenestemennene som har som hovedoppgave å beskytte presidenten, fikk tidligere denne måneden mye oppmerksomhet da det kom fram at flere av dem hadde drukket seg fulle og kjøpt tjenester fra prostituerte under tjeneste i det som omtales som den største Secret Service-skandalen noensinne. Presidenten gjorde narr av det han omtalte som deres nye portforbud.

- Bare så det er klart, jeg trives godt med å komme på disse middagene. Jeg hadde faktisk mye mer materiale forberedt, men jeg må få Secret Service hjem i tide til deres nye portforbud, sa han.

 SNOBB:  - Se på Mitt Romney. Jeg og han har faktisk ganske mye til felles. Vi ser begge på våre koner som våre bedre halvdeler, og meningsmålinger viser til en urovekkende stor grad at det amerikanske folk er enig. Vi har også begge grader fra Harvard. Jeg har én, og han har to. For en snobb, sa Obama.  AFP PHOTO / Saul LOEB
SNOBB: - Se på Mitt Romney. Jeg og han har faktisk ganske mye til felles. Vi ser begge på våre koner som våre bedre halvdeler, og meningsmålinger viser til en urovekkende stor grad at det amerikanske folk er enig. Vi har også begge grader fra Harvard. Jeg har én, og han har to. For en snobb, sa Obama. AFP PHOTO / Saul LOEB Vis mer