Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hillary støtter Bill

NEW YORK (Dagbladet): Hillary Clinton støtter ektemann Bill mot anklagene fra Paula Jones om at han har trakassert henne seksuelt. - Vi er begge heldige på den måten at vi er oppdratt til å være utholdende, sier Hillary.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med en forsiktig formulering sier Hillary at det ligger politiske motiver bak slike søksmål.

- Jeg gir ingen kommentarer om den saken, men det er jo tydelig at det er mange slags dagsordener der ute når man ser all den politiske manøvrering som foregår mot min mann hver eneste dag, sa hun i et radiointervju.

Koste seg sammen

President Bill Clinton avslo å uttale seg da reportere fikk sjanse til å stille ham spørsmål på mandag.

- Dommeren har bedt oss om ikke å snakke om saken, og jeg synes at i det minste noen av de involverte burde rette seg etter hennes instrukser, sa Clinton.
I et annet intervju forteller Hillary at hun drev med husarbeid på lørdag, mens Bill vitnet mot Paula Jones' anklager.

- Jeg hadde det travelt med å komme gjennom mye arbeid som hadde hopet seg opp. Jeg hadde slåss mot en gryende forkjølelse hele uka, så jeg tok det ganske enkelt med ro og gikk gjennom en rekke husholdningsting, sa hun.

Da Bill kom tilbake fra det seks timer lange bevisopptaket i kontorene til hans advokat Robert Bennett, så de videofilm, og hadde ifølge Hillary en fin kveld sammen.

I kirken

På søndag gikk de til kirken, og dro hjem for å rydde i skapene.

- Den slags som du ellers aldri rekker å gjøre. Vi er begge heldige på den måten at vi er oppdratt til å være utholdende. Våre følelser for hverandre, våre venner og familie, setter oss i stand til å konsentrere oss om det vi mener er rett og riktig, og koble ut det som ikke er det, sier Hillary.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!