Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hillarys hostekule stoppet tv-intervju

Uflaks på supertirsdagen. Se video.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det er definitivt ikke den viktigste hendelsen på denne utrolig spennende valgdagen, men et godt eksempel på at valgkamp døgnet rundt tærer på kreftene - og på immunforsvaret.

Da Hillary Clinton ble intervjuet live på tv-stasjonen KTVU-TV begynte hun å hoste så kraftig at ankermannen i studio måtte avbryte hele seansen.

Det var like etter at hun hadde snakket om sine planer for USAs helsevesen at presidentkandidaten havnet i den voldsomme hostekula, da reporteren var i ferd med å stille et spørsmål om Bill Clintons rolle i valgkampen:

Ifølge Drudge Report, som nok overdramatiserer hendelsen en smule, ble også en innspilling av ABC-programmet «This Week» forsinket sist søndag da Hillary fikk problemer med hostingen.

- Alle newyorkere har sår hals etter i går kveld, sa Clinton da hun var gjest hos David Letterman mandag, med henvisning til at metropolens lag overraskende vant Superbowl.

Tidligere på dagen hadde hosten plaget henne på et valgkamparrangement i Connecticut.

- Den kommer og går, sa Clinton, som ikke på noen måte trenger en stygg forkjølelse akkurat i disse dager.

Både Hillary, rivalen Barack Obama og de tre republikanerne John McCain, Mitt Romney og Mike Huckabee har drevet intens valgkamp over praktisk talt hele USA de siste dagene med svært lite søvn, uregelmessige måltider og intenst stress.

HOST, HOST: Alle som har hatt en real hostekule kan forestille seg irritasjonsnivået til Hillary Clinton i dag. (Se videoklippet via lenken lenger nede i artikkelen). (Faksimile)
HOST, HOST: Alle som har hatt en real hostekule kan forestille seg irritasjonsnivået til Hillary Clinton i dag. (Se videoklippet via lenken lenger nede i artikkelen). (Faksimile) Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media