Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hils på (Kj)Elvis...

LYNGDAL (Dagbladet): Er det virkelig - Elvis? Nei da, bare sørlendingen Kjell Henning Bjørnestad som flere ganger har lagt seg på operasjonsbordet for å bli mest mulig lik helten. Nå lever han av å være Elvis-imitatoren «Kjell Elvis».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hårfestet er flyttet lengre opp, kinnbeina likeså - og nesa er rettet på. Det blonde håret er også farget helt svart, akkurat som Elvis'. Kongen var også opprinnelig blond, men han ville likne Tony Curtis...

- Bare kjempefan

- Men jeg er ingen Michael Jackson-type. Jeg er verken gal eller dum. Jeg er bare kjempefan av Elvis - og ønsker å bli en artist som er mest mulig lik ham, men som samtidig skaper noe nytt. Jeg vil ikke være noen parodi på ham, og bare så det er sagt: Det finnes bare én Elvis, understreker Kjell Elvis.

Det var under militærtjenesten i Harstad for ni år siden at Elvis-eventyret begynte. På Banjo kro i Harstad tok han ned gitaren fra veggen og gikk opp på bordet - fikk fart på hoftene, og spilte og sang «Jailhouse Rock». Dermed var det gjort. Han ble blant de ti beste under kåringen av verdens beste Elvis-imitatorer i Memphis i fjor.

Vil til Las Vegas

29-åringen, som nettopp har sagt opp jobben som feiemaskinsjåfør, vil nå satse alt på å livberge seg som Elvis-imitator.

Målet er å slå igjennom i Las Vegas. Det betyr også ytterligere kosmiske inngrep - og flere tusenlapper på bordet.

KJELLVIS: Ikke Elvis, akkurat - men nesten: imitatoren Kjell Henning Bjørnestad etter flere kosmiske operasjoner ...