Hils på (Kj)Elvis...

LYNGDAL (Dagbladet): Er det virkelig - Elvis? Nei da, bare sørlendingen Kjell Henning Bjørnestad som flere ganger har lagt seg på operasjonsbordet for å bli mest mulig lik helten. Nå lever han av å være Elvis-imitatoren «Kjell Elvis».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hårfestet er flyttet lengre opp, kinnbeina likeså - og nesa er rettet på. Det blonde håret er også farget helt svart, akkurat som Elvis'. Kongen var også opprinnelig blond, men han ville likne Tony Curtis...

- Bare kjempefan

- Men jeg er ingen Michael Jackson-type. Jeg er verken gal eller dum. Jeg er bare kjempefan av Elvis - og ønsker å bli en artist som er mest mulig lik ham, men som samtidig skaper noe nytt. Jeg vil ikke være noen parodi på ham, og bare så det er sagt: Det finnes bare én Elvis, understreker Kjell Elvis.

Det var under militærtjenesten i Harstad for ni år siden at Elvis-eventyret begynte. På Banjo kro i Harstad tok han ned gitaren fra veggen og gikk opp på bordet - fikk fart på hoftene, og spilte og sang «Jailhouse Rock». Dermed var det gjort. Han ble blant de ti beste under kåringen av verdens beste Elvis-imitatorer i Memphis i fjor.

Vil til Las Vegas

29-åringen, som nettopp har sagt opp jobben som feiemaskinsjåfør, vil nå satse alt på å livberge seg som Elvis-imitator.

Målet er å slå igjennom i Las Vegas. Det betyr også ytterligere kosmiske inngrep - og flere tusenlapper på bordet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer