Hilset barnetoget i snøvær på Skaugum

Vinterlig for kronprinsfamilien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kalenderen viste 17. mai, men snøværet over Skaugum skapte vinterlig stemning da kronprinsfamilien hilste barnetoget i Asker tidlig lørdag morgen.

Men vertskapet på Skaugum hadde tatt høyde for det kjølige været, og alle de fem i kronprinsfamilien hadde tatt varme bunader på.

Kronprins Haakon og yngstemann prins Sverre Magnus var iført Asker-bunadene som de brukte første gang i fjor, mens kronprinsessen og de to eldste barna hadde Vest-Agder-bunader for anledningen.

Prinsesse Ingrid Alexandra er vokst ut av Hardanger-drakten hun fikk i dåpsgave, og kunne for første gang ta i bruk sin nye Agder-bunad, som er en gave fra Kristiansand kommune.

Frosne skolebarn

Etter en stund i snøværet på Skaugum-trappa fikk den lille prinsessen en varm cape over bunaden der hun satt frysende på pappas arm og vinket til de mange hundre forfrosne skolebarna som defilerte forbi i snøværet.

Lille Sverre Magnus så ikke ut til å bry seg om snøværet der han tuslet rundt med flagget sitt, men etter å ha tatt et par turer utenfor trappa på egen hånd, ble han tatt på mammas arm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer