Himanshu (29) er Stortingets ukjente mangemillionær

Bare to på Stortinget har høyere formue enn Frp-politikeren.

EIENDOM: Himanshu Gulati (29) har tjent gode penger på eiendomsmarkedet i Oslo. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet
EIENDOM: Himanshu Gulati (29) har tjent gode penger på eiendomsmarkedet i Oslo. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Høyres Nikolai Astrup er Stortingets rikeste, etterfulgt av Ap-leder Jonas Gahr Støre. De to har henholdvis 337 og 64 millioner i formue.

Tredjeplass på lista okkuperes av en nykommer: Himanshu Gulati (29) fra Frp ble valgt inn på Stortinget i høst og har 7 millioner i formue, ifølge skattelistene som ble offentliggjort fredag morgen.

- Oi, det var ganske overraskende nyheter på formiddagen. Jeg trodde ikke formuen var blitt så stor, sier Gulati til Dagbladet.

Statsminister Erna Solberg (H) har høyest inntekt i regjeringskollegiet. Alle dagens statsråder hadde millionlønn i 2016, med unntak av dem som ble oppnevnt til regjering i løpet av fjoråret eller 2017.

- Fikk hjelp

Den tidligere FpU-lederen har også vært statssekretær i Solberg-regjeringen, og sier millionformuen skyldes vellykkede investeringer i boligmarkedet noen år tilbake.

- Jeg var så heldig å få hjelp fra mine foreldre til å gjøre noen investeringer i boligmarkedet i Oslo for noen år siden. Etterhvert som jeg har betalt ned på lånene, har naturligvis formuen blitt større, forklarer han og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer