Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hissig stemning og vold på utested i Sandnes

Sju personer fikk beskjed om å forlate sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble svært amper stemning i Sandnes sentrum etter at en mann i slutten av 20-åra ble slått bevisstløs på et utested natt til søndag.

En patrulje fra Sørvest politidistrikt var tilfeldigvis ved utestedet, og så skjedde det ifølge operasjonsleder Olaug Bjørnsen veldig mye på en gang.

- Det var en dame som fikk tilsnakk, og hun ble veldig utagerende og sparket og ødela blant annet døra i politibilen.

- Mens de forsøkte å få kontroll på henne, måtte de bortvise noen andre som sloss, og så fikk de beskjed om at det var noen som sloss inne, sier Bjørnsen.

Mistenker mann

Mens kvinnen i 20-åra ble pågrepet og anmeldt for skadeverk, gikk politiet inn på utestedet, der en mann i slutten av 20-åra var slått bevisstløs og blødde fra sår over øyet.

- Da politiet kom inn, våknet han til etter hvert, og det kom ambulanse til stedet. Vi har ikke helt klart detaljene i hva som har skjedd, men det var folk der som så det som hadde skjedd, så de pekte ut gjerningspersonen.

- Mistenkte er en mann i begynnelsen av 30-åra, og han ble pågrepet og innsatt i arrest, sier Bjørnsen.

Hele opptrinnet førte til enda mer opphisset stemning i og utenfor utestedet, og hele sju personer fikk beskjed av politiet om å forlate sentrum.

- En av dem skjeller ut politiet og klarer ikke å oppføre seg. Dette er en mann i midten av 40-åra, og han er nå anmeldt for forulemping av offentlig tjenesteperson, sier operasjonslederen.

Hele Norges coronakart