Historien om Saddams pistol

Da Saddam Hussein ble pågrepet i leirhulen sin, klamret han seg fast til en pistol. Nå har pistolen blitt Bush sitt eget trofé.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

USAs president, George W. Bush, fikk våpenet fra soldater, som deltok i pågripelsen av Saddam Hussein i desember i fjor, skriver

Time Magazine.

Presidenten oppbevarer pistolen i Det hvite hus, i arbeidsværelset ved siden av det ovale kontor. Hit tar han med seg spesielt utvalgte gjester, som får beskue pistolen og andre gjenstander som betyr mye for ham. En av de andre suvenirene er et fotografi av en soldat i Afghanistan, som ber etter å ha begravd et stykke av World Trade Center der, som en hyllest til de som døde i terrorangrepene 11. september 2001.

Bush skal ha stor glede av å vise fram suveniren etter Saddam.

« Han likte virkelig å vise den fram. Han var virkelig stolt av den », uttalte en gjest som nylig hadde fått gleden av å besøke Bush’ spesielle arbeidsværelse.

I forbindelse med pågripelsen av Saddam, ble det meldt at våpenet han holdt var ladd. Bush skal imidlertid ha innrømmet overfor sine eksklusive gjester at pistolen var tom.

<B>YDMYKENDE BILDER: Tv-bildene av Saddam som ble sjekka for lus og andre ulumskheter, ble vist verden over.