Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hitlers slektninger krever penger

Hitlers slektninger vil ha hans etterlatte formue. Ifølge sletningene burde bare salget av Mein Kampf ha innbrakt 150 millioner kroner i royalties.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jødene har fått sin erstatning. Nå er det vår tur, sier en av Hitlers slektninger til magasinet New Yorker ifølge Aftonbladet.

Han har ingen moralske betenkeligheter med å gjøre krav på royalties fra Mein Kampf, som fortsatt selges i millionopplag.

Mannen, som vil være anonym, er i slekt med Adolf Hitlers halvsøster Angela. Han er også ute etter en del av Eva Brauns arv. Hitler og Braun giftet seg bare noen timer før de tok livet sitt i en bunker ertt før krigens slutt.

Hitlers slektninger, som bor både i Østerrike og USA er sporet opp av journalistene Timothy Ryback.

Det er Angelas etterkommere som vil prøve å gjøre krav på den delen av Hitlers arv som etter krigen tilfalt den tyske delstaten Bayarn.

Den delen av familien som stammer fra den andre halvsøsteren Alois har byttet navn og bor på Long Island i New York. De er ikke vil ikke ha arvepengene, som de omtaler som «blodpenger».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media