HIV-mannen ble blond

Den HIV-smittede mannen som har gått i dekning i Stockholm, kan ha iført seg en blond parykk for å skjule sin identitet, skriver Aftonbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NÅ? Hiv-mannen kan ha forandret utseendet sitt med en blond parykk.

Har HIV-mannen blitt blond? Det spør man seg om i Stockholm, etter at en kvinnelig bekjent av Mehdi Tayebs mener hun observerte ham på gaten i Stockholms sentrum i helgen iført en blond parykk.

- Jeg møtte blikket hans, og jeg og mine venner er helt sikre på at det var «James Kimball», sier en av hiv-mannens tidligere bekjentskaper til Aftonbladet.

Den svenske avisen skriver i dag at tipsene har strømmet inn de siste dagene. Hele fire mennesker mener å ha sett ham i Stockholms gater i helgen. En av dem er kvinnen som mener å ha sett «Kimball», iført seg en blond parykk, på Vstgötagatan i Söder.

Opplysningene om parykken er nye for Stockholmspolitiet.

Hiv-mannens venn arrestert

Politiet i Stockholm arresterte i dag en 33-åring som er mistenkt for å ha vært med på flere voldtekter sammen med den etterlyste hiv-mannen, melder NTB.

Det har ikke lykkes politiet å oppspore Mehdi Tayeb alias James Kimball, bedre kjent som hiv-mannen. Han kan med forsett ha hiv-smittet opptil 190 svenske kvinner de siste årene. Svensk politi jobber på spreng for å oppspore mannen.