Hiv-mannen flyktet til Danmark

Svensk politi tror nå at den ettersøkte hiv-mannen har flyktet til Danmark. Den iranske mannen, som har hatt sex med utallige unge jenter, kan ha stjålet en død persons identitet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PÅ RØMMEN: Politiet tror Mehdi Tayeb er i Fredrikshavn.

Den hiv-positive mannen som sjekket opp unge jenter på en rekke av Stockholms innklubber, kan ha stjålet en død persons identitet, skriver Aftonbladet. Mannen gikk under navnet James Kimball.

- Men min sønn James Patric Kimball døde i 1985, sier Ervin Kimball til avisen.

Svensk politiet har fått beskjed av Interpol i USA at den ettersøkte 40-åringen er iransk statsborger.

Mannen som gikk under navnet James Kimball, heter egentlig Mehdi Tayeb og er 45 år. Alt tyder på at iraneren har operert under falsk identitet siden 1985.

Den hiv-smittede Mehdi Tayeb er ettersøkt etter at det ble klart at han kan ha smittet 190 kvinner. Navnene på kvinnene har hiv-mannen nedskrevet i sin adressebok. I boka gir han jentene karakterer etter hvor gode de var i senga.

Dødssertifikat
Ervin Kimball fikk sjokk da han leste at James Kimball var ettersøkt av politiet: Alle opplysningene James Kimball hadde gitt, var identiske med Ervins sønn:

Er i Danmark?
Politiet i Sverige jobber nå ut i fra teorien om at iraneren har dratt til Danmark.

- Det mest interessante tipset går på at mannen er i Fredrikshavn. Vi sjekker opp dette nå, sier Christer Sjöblom til Aftonbladet.

Hiv-mannen flyttet til Sverige i 1991. Allerede i 1993 ble det konstatert at han var hiv-positiv.

Selv om han aldri har betalt skatt i Sverige, har svenske myndigheter gitt ham sosialstøtte på 11 000 i måneden gjennom flere år.

Ved siden av sjekkelivet på Stockholms mest populære utesteder har mannen og hans svenske ekskone drevet et lite taxiselskap.

I slutten av september ble mannen anmeldt for voldtekt av en 22 år gammel kvinne. Hun ble dopet ned og sexmisbrukt mens hun var ute av stand til å gjøre motstand.

Politiets viktigste bevis mot den hiv-positive storsjarmøren er en liten adresseblokk, hvor han med sirlig håndskrift har notert navn og adresser på 190 jenter i alderen 18 til 22 år.