- Hiv-mannen var i Oslo

Norsk politi jaktet på den beryktede hiv-mannen James Kimball i Oslo, etter å ha fått sikre indikasjoner på at han var i byen forrige helg. 45-åringen skal ha gjemt seg i en leilighet på østkanten. Politiet frykter at den sexgale mannen kan ha hatt kontakt med norske jenter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Betalte 2000 for sex med prostitutert?

Han kan ha smittet flere hundre svenske kvinner med aidsviruset.

Prostituerte «Anne» forteller til Dagbladet at hun forrige fredag fikk betalt 2000 kroner for å gå til sengs med den sex-desperate og aids-syke mannen. I flere uker har politiet i Stockholm jaktet på 45-åringen, opprinnelig fra Iran, som i årevis har vært hiv-positiv. Flere hundre svenske kvinner lever i dag i frykt for at de skal være smittet.

Politiet har klart å spore den desperate mannen under en drøss av forskjellige identiteter til USA, videre til Frankrike, Sverige, Norge og nå - sannsynligvis - til Nederland.

I går kveld ville ingen ved Oslo politidistrikt kommentere etterforskningen av hiv-mannen ut over det faktum at de har jobbet med saken.

Under jorda

Etter at en svensk kvinne i september anmeldte Kimball for voldtekt, har 45-åringen vært på flukt. I sporene til hiv-mannen har etterforskerne funnet tragedie på tragedie. En kald og beregnede kyniker som har levd med en misjon:

Å smitte flest mulig uskyldige med det dødelige viruset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer