Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Hiv-positiv hadde ubeskyttet sex med 14-åring

46-åring i Haugesund tiltalt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) En 46 år gammel hiv-positiv haugesunder er tiltalt for å ha hatt ubeskyttet samleie med en da 14 år gammel jente. Påstand står mot påstand, skriver Haugesunds Avis.

Etter et halvt års vond ventetid fikk den unge jenta den gode beskjeden om at hun er hiv-negativ.

Rusmisbruk

Den svært unge jenta hadde ruset seg på amfetamin i Stavanger og på hurtigbåten på vei til Haugesund. Ved Bytunet traff hun den da 44 år gamle hiv-positive mannen. Så langt stemmer forklaringene til jenta og mannen.

Jenta sa at hun hadde åtte, ti gram amfetamin. De ble da enige om å sette hver sitt skudd. Et par kompiser kjørte dem til leiligheten på Risøy.

- Hun ba meg sette sprøyta på henne fordi hun hadde satt så mange bomskudd. Hun fikk først, siden jeg er hiv-positiv. Etterpå sa hun at hun ville ha sex med meg. Jeg nektet. Sa jeg var hiv-positiv, hadde kone og tre barn. Jeg hadde ikke samleie med jenta, sier 46-åringen, ifølge Haugesunds Avis.

- Uten kondom

Den unge jenta har en annen historie.

- Jeg spurte om han hadde hasj i bytte mot amfetamin. Han svarte at han hadde hasj i leiligheten. Han spurte hvor gammel jeg var. Jeg svarte 16. Var for dumt å si 14 når jeg spurte etter stoff, sa jenta i retten.

Jenta fortalte at den 30 år eldre mannen fikk to andre i leiligheten til å forlate åstedet.

- Han gjennomførte samleie med meg uten kondom. Jeg brukte heller ikke prevensjon, forklarte jenta.