Hjalp broren til VM-seier

Erling Havnå (46) var i mange år sparring partner for broren, proffbokseren Magne Havnå (40).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den nå ranssiktede storebroren var ofte med broren Magne da han bokset viktige kamper i utlandet. 46-åringen tok lillebrorens død svært tungt.

-  Erling og Magne sto hverandre veldig nær. Da Magne vant en boksekamp, var Erling nesten mer glad enn broren, forteller en kamerat av Erling Havnå til Dagbladet.

Sjokkert

Bare halvannen måned etter den tragiske ulykken, ble Erling Havnå pågrepet i Oslo. En av Havnås nærmeste venner i kickboksingmiljøet er sjokkert over pågripelsen.

-  Dette virker helt ulogisk for meg. Erling er en sosial og filosofisk type, som elsker å prate og gjøgle. Jeg tror knapt han har tatt i et våpen i hele sitt liv, sier kameraten til Dagbladet.

-  Jeg møtte ham seinest på lørdag, og da fikk jeg tilbake deler av et mindre beløp han skyldte meg. Den siste tusenlappen skulle jeg få når han fikk penger, forteller kameraten.

Flere venner var sammen med Havnå både på banketten i Arendal lørdag og på hotellet søndag 4. april - bare timer før politiet mener han deltok i det brutale ranet i Stavanger.

Solgte huset

-  Han startet kickboksingforbundet i Norge, og sto på noe vanvittig da NM ble arrangert i Arendal i påsken. Jeg var sammen med ham hele helga før ranet i Stavanger, og kan ikke forstå at han kan ha vært med på noe slikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer