Hjelp, jeg sitter fastlimt på do!

De butikkansatte trodde Bob Dougherty spøkte. Nå saksøkes de.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 57 år gamle Bob Dougherty kommer aldri til å glemme doturen 30.oktober for to år siden.

Da han måtte på do under en shoppingtur hos butikkjeden Home Depot, ble doturen litt lengre enn han hadde planlagt.

For da Dougherty skulle reise seg fra doen, oppdaget han til sin store skrekk at han satt fast. Noen hadde nemlig dratt en Halloween-spøk og smurt lim utover dosetet. Men det er ikke spøkmakerne den uheldige Dougherty er mest sint på. Nei, det er nemlig Home Depot som får gjennomgå for at de ignorerte hans rop om hjelp.

- De bare forlot meg der. De lot meg rotne, forklarte Dougherty i rettsaken som foregår i Boulder District Court i Colorado, melder nyhetsbyrået AP.

Under rettsforhandlingene skal han forklart at han så seg om etter papirserviett til å legge på dosetet, men at beholderen var tom. Da han satte seg og deretter innså at han ikke kunne komme seg løs, fikk han panikk.

Dougherty som var i rekonvalens etter en omfattende hjerteoperasjon, sa at han trodde han skulle få hjerteinfarkt.

Til slutt var det en av de butikkansatte som hørte Doughertys rop og han informerte straks en kollega. Problemet var at medarbeideren trodde det var en spøk.

Etter omkring 15 minutter og enda en rapport om situasjonen ble ambulanse endelig tilkalt. Både den lokale ambulansetjenesten og brannvesenet i Lousville kom til stedet. De fikk løftet toalettet, slik at Dougherty, som fortsatt var limt fast til toalettet, kunne fraktes til sykehuset.

På det tidspunktet da Dougherty forlot kjøpesenteret kunne ambulansepersonellet ikke finne pulsen. Behovet for raskt å få lagt ham på ryggen, gjorde at Dougherty og toalettsetet ble separert, noe som resulterte i skrubbsår.

- Jeg var på sykehuset i en uke, sier Dougherty.

Han forteller at han siden det uheldige dobesøket for to år siden har hatt tilbakevendende mareritt, og at han har fått diagnosen posttraumatisk stress.

- Dette er ikke Home Depots feil, men jeg klandrer dem for at de lot meg sitte der, sier Dougherty.

Advokat Mark Cohen, som har jobbet med Dougherty i saken, sier at Home Depot kom med et tilbud på 2000 dollar.

- Det var en fornærmelse, sier Cohen.

<B>BLE STUCK:</B> Bob Dougherty vet så altfor godt hva det vil si å være stuck etter det ulykksalige dobesøket for to år siden. Nå saksøker han butikkjeden Home Depot.