Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Hjelp meg, jeg er knivstukket!»

Bevæpnet politi jaktet på gjerningsmann i Tønsberg. Mann i 40-åra pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann i 40-åra er pågrepet etter en alvorlig knivstikking i bryggeområdet i Tønsberg i 10.30-tida i dag. Gjerningsmannen ble tatt under en massiv jakt med bevæpnet politi, rundt halvannen time etter ugjerningen

Mannen som er skadd ble påført stikkskader i brystregionen. Tilstanden hans er alvorlig men stabil, opplyser Vestfold politidistrikt i en pressemelding.

Offeret skal ha vært på vei på jobb i en restaurant like ved åstedet da han ble overfalt.

- Han stoppet bilen min, og ropte «Hjelp meg, jeg er knivstukket!» Jeg ringte politiet. Den skadde mannen fortalte meg at han skulle låse seg inn bakdøra på jobben da det kom en mann og spurte om han hadde to minutter. Deretter stakk han mannen i magen med en militærkniv, forteller et øyenvitne til Tønsbergs blad.

Den skadde tok seg til en 7-Eleven-kiosk der han ventet på ambulansen.

- Han kom gående raskt og sa han hadde blitt knivstukket. Han hadde blod på hendene og klærne, forteller Svein Aasen på 7-eleven til Tønsbergs blad.

Oslo politidistrikt opplyser til Dagbladet.no at de ble varslet av kollegene i Tønsberg om å være på utkikk etter en bestemt bil i forbindelse med knivstikkingen.

Det er ikke kjent hvor knivstikkeren ble pågrepet.

STOR POLITIJAKT: Knivstikkingen skal ha skjedd da en ansatt var på vei inn i denne restauranten på brygga i Tønsberg. Foto: FRODE MOE / BYAVISA TØNSBERG
STOR POLITIJAKT: Knivstikkingen skal ha skjedd da en ansatt var på vei inn i denne restauranten på brygga i Tønsberg. Foto: FRODE MOE / BYAVISA TØNSBERG Vis mer

- Gjerningsmannen vil antakeligvis bli fremstilt for varetektsfengsling tirsdag. Han er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap, skriver politiadvokat Jan Helge Palm i pressemeldingen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media