Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hjelp til flodbølgeofre og pårørende

Pårørende og ofre for katastrofen i Sørøst-Asia skal få mer hjelp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Torsdag 6. januar blir det informasjonsmøter for pårørende og andre berørte av flomkatastrofen i Asia i Oslo. Klokka 16 og klokka 19 blir det møter på Oslo kommunes pårørendesenter på Oslo Plaza.

Representanter for forsikringsbransjen og Kripos vil være til stede, så vel som helsepersonell fra Legevakten som allerede sikrer pårørendesenteret døgnbemanning.

Den sterkt berørte tamilske befolkningen i osloregionen har også møteplass på Tamilsk ressurs- og veiledningssenter på Romsås i Oslo.

Også i Stavanger bor svært mange mennesker fra de flodbølgerammede områdene. Lørdag var det et stort møte i Internasjonalt Hus i byen.

- I fasen vi nå går inn i ber vi befolkningen bruke vårt støtteapparat. Vi holder kontakt med organisasjonene for thaier, indere, indonesiere, singalesere og tamiler og har konkrete informasjonsmøter på trappene, sier Stavanger-ordfører Leif Johan Sevland (H) til NTB.

Han understreker at kommunen føler et særlig ansvar for de mange innbyggerne som har flyktet fra krig og som på TV kan se hjembyen jevnet med jorden.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media