Hjem til knust hjem

Hadde Britt Vieskar (23) og Pål Anzjøn (28) kommet 20 minutter seinere hjem fra jobb, kunne de ha blitt knust av traileren, som braste rett inn i stua deres rett før klokka 17 i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

INN I STUA: Samboerne Britt Vieskar og Pål Anzjøn kom hjem fra jobb, og ble møtt med dette synet: - Det viktigste er at vi er i god behold, mener paret.

- Dette er ikke til å tro, jeg fatter det knapt nok, sier Pål Anzjøn som har bodd sammen med Britt i leiligheten i snart fire år.
Sjåføren av traileren fra NOR-CARGO forklarte i går til politiet at han merket at bremsene ikke tok da han var på vei ned Veitvetveien.
Dermed gikk han ut av førerhuset for å sjekke hva som var galt. Da begynte traileren å trille før den skjente ned mot rekkehuset på Veitvet. På ferden var den også borti naboens leilighet. Kvinnen i denne leiligheten var hjemme, men kom heller ikke til skade. Det var i går kveld uklart om dette blir en politisak.
Heldigvis hadde Britt og Pål forsikring på leiligheten.
- Det spørs om forsikringsselskapet kommer til å tro på skademeldingen, sier Pål som i går prøvde å komme i kontakt forsikringsselskapet.