Hjem til utbrent hus

Yngve Hågensen kom i ettermiddag hjem til familiens utbrente hus på Ski. En sjokkert LO-leder ba pressen vente noen timer før han ville si noe om brannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg må få roet meg ned litt først og få snakket med noen folk om det som har skjedd, sa Hågensen etter å ha tilbragt et kvarter inne i boligen som er totalskadet av røyk og vann.

LO-lederen var i Sør-Afrika da boligen hans etter all sannsynlighet ble påtent i går formiddag. Politiet jakter fortsatt på brannstifteren, og har sikret seg gode spor på åstedet.

Like før klokken 12 i dag, landet Yngve Hågensen og reisefølget hans på Gardermoen. Der ble han hjulpet ut en bakdør og eskortert av politiet til en ventende bil.

Ved 13.30-tiden kom Yngve Hågensen og kona Astrid til hjemmet på Ski. De ble møtt av datteren Kari Helen og sønnen Harry før de gikk inn i huset. Etter et kvarter tok familien turen over til en av naboene. Samtidig ble en del klær, blant annet bunaden til Astrid, båret ut av huset.

Yngve Hågensen holder en pressekonferanse ved den brannskadde boligen klokken 18 i ettermiddag, og Dagbladet :på nettet kommer tilbake med kommentarer.

HJEMME: Yngve Hågensen kom hjem til utbrent hus i formiddag.